Introduktion til SSP

Velkommen til SSP-Frederiksbergs link- og materialesamling

SSP er det tværfaglige samarbejde mellem skolerne, de sociale myndigheder og politiet om at forebygge kriminalitet blandt børn og unge.

På denne side kan du finde viden om SSP-Frederiksbergs arbejde, samt links og materialer under forskellige temaer inden for det forebyggende arbejde.

Link- og materialesamlingen er især tænkt som en håndsrækning til folkeskolelærere og pædagoger på alle klassetrin der ønsker at inddrage tematikker i det forebyggende arbejde i sin praksis. I vores link- og materialesamling er vi både gået efter tilgængelige og letanvedelige forløb med materialer der kan bruges i undervisningen, til forældremøder etc. Derudover er vi gået efter sider der kan give fagpersoner viden, råd og vejledning om de respektive tematikker. På flere af siderne vil du man kunne finde baggrundsviden og statistik, og samtidig handleguides samt kontaktoplysninger til yderligere råd og vejledning.

Vi har opdelt link- og materialersamlingen efter temaer i menuen ovenfor. Siden vil løbende blive opdateret hvilket betyder at der sagtens kan komme flere og nye temaer. 

Vi kan derudover tilbyde råd og vejledning inden for flere områder af det forebyggende arbejde og du er altid velkommen til at kontakte os: 

SSP-Konsulent Kenneth Skamby Axelsen

keax01@frederiksberg.dk / 28980084

Ungekonsulent Morten Kuhlmann Dam

moda01@frederiksberg.dk / 28980074

 

Vedhæftninger